Eén adres voor persoonlijk advies

Privacy regelement

Over Adviesbureau Hanssen

Twee bedrijven onder één dak.

“Wij leveren een totaalpakket”, melden Peter en Gertrude Hanssen. “Wij verzorgen voor onze klanten de financiële administratie, belastingaangiften, loonadministratie, maar ook pensioenen en verzekeringen. Voor al deze zaken kun je bij ons op één adres terecht en heb je één aanspreekpunt. Je hoeft dus niet voor elk wissewasje naar een ander bedrijf.

NOAB certificering

Wij zijn beide volledig gecertificeerd en als bureau aangesloten bij de brancheorganisatie NOAB. Daardoor heb je het voordeel van een compact adviesbureau met drie medewerkers, zodat we persoonlijke aandacht kunnen geven en snel kunnen handelen, maar ook een backup van de NOAB voor meer specialistisch werk.”

Persoonlijk contact

Persoonlijke aandacht is een groot goed bij Hanssen. “We kennen alle klanten bij hun voornaam. Bedrijven gebruiken ons ook vaak als klankbord. Wij denken met hen mee. Niet alleen nu, maar ook voor de toekomst. Zo begeleiden wij starters en bedrijfsovernames.”

E-Boekhouden.nl

Om haar dienstverlening nog verder uit te breiden, heeft Adviesbureau Hanssen voor de financiële administratie een nieuw product: e-Boekhouden.nl. “Hiermee kan de ondernemer zijn boekhouding zelf online verzorgen, maar wel onder ons toezicht”, legt Peter uit. “De ondernemer hoeft hiervoor geen apart softwareprogramma aan te schaffen en kan blijven rekenen op onze ondersteuning en nacontrole. Dat voor slechts 14 euro per maand.” “Door 30 jaar dit werk te doen, krijg je een brok ervaring en vertrouwen bij de klanten”, vervolgt Gertrude. “Dat vertrouwen maken we waar.”


Bel ons:

0168 - 462516


Bezoek ons:

Molenstraat 52, Fijnaart


Volg ons:

Facebook LinkedIn Twitter